Mateřská škola Hradisková | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mateřská škola Hradisková

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6

> Popis

Budova mateřské školy v Jablonném nad Orlicí byla dostavěna v roce 1983. Mateřská škola je trojtřídní, umístěna v prostorné zahradě na okraji města směrem na obec Orličky. Tři pavilony rozlehlé přízemní budovy slouží pro potřeby dětí - současná kapacita je 81 dítě, čtvrtý pavilon je hospodářský. Pavilony jsou propojeny prostornou 60m dlouhou chodbou, která je vybavena jako tělocvična. Každý pavilon je samostatnou jednotkou se zázemím pro pedagogické pracovnice, šatnou a umývárnou pro děti a prostornou místností, která je rozdělena na dvě části - hernu a zároveň ložnici a třídu sloužící též jako jídelna. K té přiléhá výdejna stravy, jež se „tělocvičnou“ dováží z hlavní kuchyně. V hospodářském pavilonu je umístěna školní jídelna s kapacitou 100 jídel, prádelna se sušárnou a zázemí pro školní jídelnu a pracovnice provozu a ŠJ. Budova byla vytápěna akumulačními kamny, nyní topíme tepelnými čerpadly. Prostorná zahrada má pestrý terén, travní plochy i plochy asfaltové, 3 pískoviště, 1 zahradní domek, pružinové a lavičkové houpačky, kolotoč, průlezky, rekonstruovaný bazén. V roce 2003 se začalo s postupnou rekonstrukcí zařízení a vybavení. Byl již zakoupen nový sedací nábytek se stolky do všech tříd, rekonstruovány všechny výdejny, v letech 2003 - 2006 se postupně rekonstruovala sociální zařízení v jednotlivých pavilonech. Na podzim roku 2010 došlo k zateplení celé budovy a výměně topení, vody a elektřiny. Okolí MŠ je nádherné. Zahrada mateřské školy sousedí s lesem, k zahradě přiléhá veřejné asfaltové hřiště a v blízkosti je stadion, na oboje máme přístup. Přes silnici je park a koupaliště. Vozovky u školy nejsou na dnešní dobu příliš frekventované.

> Otevírací doba

6:30 - 16:00

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Jablonné nad Orlicí
Ulice: Hradisková 619
Telefon: 465 642 291

> Komentáře