Mateřská škola Sluníčko | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mateřská škola Sluníčko

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6

> Popis

Mateřská škola SLUNÍČKO, Žamberk se nachází v centru města Žamberka, kde ji obklopují jak rodinné, tak panelákové domy. Nedaleko se nachází obě místní základní školy, zdravotní středisko, městská knihovna, kulturní podnik FIDIKO, který děti navštěvují, středisko volného času ANIMO a také centrum pro rodinu a děti Cesta pro rodinu. V přízemí budovy se nalézá školní jídelna, která zároveň zajišťuje celodenní stravování i pro naši mateřskou školu. Ta se nachází v prvním a druhém patře. Z jedné strany je stavba lemována hlavní silnicí, na druhé straně je oplocená zahrada, která slouží pouze dětem z mateřské školy. Jedná se o čtyřtřídní mateřskou školu. Dvě třídy se nachází v prvním patře (Berušky a Motýlci), dvě třídy v druhém patře budovy (Koťátka a Myšky). Každá třída se naplňuje zpravidla do počtu 24 dětí. Všechny třídy jsou věkově smíšené a děti sem jsou zařazovány na základě sourozeneckých vazeb, nebo pokud je to možné, dle přání rodičů.

> Otevírací doba

6:30 – 16:30

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Žamberk
Ulice: Náměstí Gen. Knopa 433
Telefon: 465 614 463
E-mail: [email protected]

> Komentáře