Mateřská škola U Stadionu | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mateřská škola U Stadionu

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6

> Popis

Budova má tvar „U“ s připojenou hospodářskou budovou, kde je kuchyň, sklady kuchyně, prádelna, sklad čistého prádla, tříděného odpadu, některých pomůcek, šatny (zázemí = WC, sprcha) pro personál, kancelář hospodářky, ředitelna, sborovna, herna využívaná pro práci zájmových kroužků pro děti a spojovací chodba využívaná jako prostor k výstavám prací dětí. MŠ nemá bezbariérový přístup, MÚ zařídil bezbariérově MŠ Habrmanova. Provoz je od 1.9.2012 ve čtyřech třídách. Kapacita je 112 dětí. První třída je otevřena od 1.9.2006, nultá třída je otevřena od 1.9.2012 . Pracuje zde 8 kvalifikovaných učitelek, 2 kuchařky, 1 vedoucí stravování, 3 uklízečky. Budova MŠ se nachází ve velmi pěkném prostředí v oblasti České Třebové – Parníku. Je obklopena rozsáhlou zahradou se vzrostlými keři a stromy, které skýtají celoroční využití k pobytu dětí venku. Zahrada je vybavena certifikovaným zahradním mobiliářem, velikým zahradním domkem, altánem, pískovišti, smyslovým chodníkem, vrbovou chýší, záhonem pro práci dětí - „vlastní zelenina a ovoce“, kompostérem, mlhovištěm pro osvěžení dětí v teplých letních dnech, vydlážděnou plochou, která slouží pro jízdu na autíčkách, ale i ke cvičení. Děti zde mají dostatek prostoru pro hru, jsou zde výchovné eko prvky a koutky pro námětové hry dětí. Je zde i mírný svah umožňující v zimním období bobování. Pro pobyt venku využíváme i blízkost lesních lokalit Jelenice, Pekláku a Habeše a děti jsou tak velmi často i v lese.

> Otevírací doba

6:00 – 16:00

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Česká Třebová
Ulice: U Stadionu 602
Telefon: 465 531 057
E-mail: [email protected]

> Komentáře