Turistická chata Hvězda | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Turistická chata Hvězda

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Na hřebeni Broumovských stěn nalezneze chatu Hvězda, která je oblíbeným výletním místem. Navíc je odtud nádherný výhled do kraje. Turistická chata Hvězda pochází z let 1854 – 1856. Je postavena v zajímavém švýcarském slohu. Z ochozu chaty se Vám naskytne překrásný rozhled. Chata Hvězda poskytuje výbornou domácí stravu. Návštěvníky a hosty jistě zaujme nádherná dřevěná jídelna se stylovým krbem. Na chatu Hvězda se můžete dostat autem, autobusem, na kole či pěšky nebo dokonce na běžkách. Auta parkují na parkovišti Hvězda (asi 200 m od chaty). Pojedete po silnici z Police nad Metují přes Hlavňov. V letní sezóně jezdí k parkovišti u chaty Hvězda linkový autobus. Na kole se k chatě dostanete nejlépe z Police nad Metují a přes Hlavňov. Pěšky po modré a červené značce z Police nad Metují, po červené z Broumova a po zelené z Teplic nad Metují. Pro pěší turisty je ideálním výchozím bodem Police nad Metují. Výstup k chatě je středně náročný a zvládne ho každý průměrně zdatný turista.

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Police nad Metují
Ulice: Hlavňov 82
Telefon: 491 543 208
E-mail: [email protected]

> Komentáře