Mateřská škola Karle | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mateřská škola Karle

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

1  (1x)

> Pro děti ve věku:

3-6

> Popis

Mateřská škola Karle, okres Svitavy, je nedílnou součástí obce Karle, zřizovatelem MŠ je obec Karle. MŠ je jednotřídní. V současné době jsou do MŠ Karle přijímány děti z Karle, ze Chmelíka, Trstěnice, Ostrý Kámen. Zařízení MŠ je v prostorách OÚ v budově obce, na vyvýšeném návrší obce, je ze všech stran dobře viditelná a veřejnosti lehce kontrolovatelná. K přilehlým prostranstvím budovy obce patří i rozlehlá zahrada, která je využívána nejenom k potřebám školy, ale i veřejnosti. Zahrada je dostatečně vybavena herními prvky (skluzavka, houpačky, houpadla, zahradní domek, pískoviště, venkovní učebna, prohazovací šašek vybudován kopec na zimní radovánky, lavičky se stříškou, asfaltové hřiště s koši, se sítí na přehazovanou). Zahrada je oplocená a nově rozdělená plotem. Vybavenost zahrady je využívána nejen pro pohybové a vzdělávací aktivity MŠ, ale i pro společná setkání s rodiči a okolními MŠ. Pro pohybové aktivity v případě nepříznivého počasí, jsou využívány prostory v podkroví budovy obce. MŠ je v přízemí OÚ. Prostředí MŠ tvoří prostorná herna s množstvím herních prvků, hraček a dostatečným prostorem k pohybovým a vzdělávacím aktivitám dětí a zároveň i jako místo pro odpočinek dětí po obědě.(lehátka se denně skládají). Vedle herny je pracovna, která slouží zároveň jako jídelna s pracovními místy pro hru, zájmové a vzdělávací činnosti. Jsou zde nové otevřené skříně, tak aby hry a pomůcky byly přístupné dětem. Sociální zázemí je vybavené dostatečným počtem sociálních zařízení, umyvadel a sprchovým koutem. Je zde i kuchyň, kde se připravuje strava pro děti. Vstupní prostory jsou upraveny jako šatna. Prostory MŠ jsou dobře přístupné.

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Karle
Ulice: Karle 4
Telefon: 461 634 905
E-mail: [email protected]

> Komentáře