Mateřská škola Benátky | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mateřská škola Benátky

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6

> Popis

K dětem přistupujeme vždy individuálně a kamarádsky. Vedeme je k úctě a respektu k dospělým, podporujeme mezi dětmi přátelský vztah. Nastane-li konflikt, řešíme ho s klidem a nadhledem. Děti se snažíme vychovávat především dobrým vzorem, vhodnou motivací a pestrou nabídkou činností, kterou mají možnost si vyzkoušet bez ohledu na jejich věk. Vždy se přikláníme spíše k jejich možnostem a dovednostem, které se u nich neustále rozvíjejí. Na věku u nás totiž nezáleží! Naše školka má kapacitu 20 dětí, což umožňuje individuální přístup a příjemné rodinné prostředí. Nižší počet dětí jim usnadňuje přechod z rodinného prostředí do dětského kolektivu, kde se poprvé seznamuje se svojí rolí ve skupině a učí se prvním pravidlům a společenským návykům. Do mateřské škola jsou přijímány děti zpravidla od 3 do 6 let, nejdříve však od 2 let, pokud to kapacita mateřské školy umožní. Děti jsou vzdělávány v 1 heterogenní třídě. V naší školce dětem umožňujeme co nejvíce přirozeného pohybu, k čemuž nám napomáhá dobře vybavená školní zahrada a sousedící dětské hřiště. Často podnikáme poznávací vycházky do okolní přírody. V naší školce dbáme na pestrou, zdravou a vyváženou stravu. Děti do jídla nenutíme, ale snažíme se o to, aby vše ochutnaly a tak si rozšiřovaly své chutě. Aktivně realizujeme program "Skutečně zdravá školka". Jsme členem celostátního programu mateřských škol "Mrkvička" zabývající se ekologickou výchovou.

> Otevírací doba

7:00 - 15:30

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Benátky
Ulice: Benátky 24
Telefon: 461 614 538

> Komentáře