SNOWTUBING PARK | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

SNOWTUBING PARK

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Jen pár minut chůze z centra Špindlerova Mlýna najdete SNOWTUBING PARK BEDŘICHOV – místo, které nabízí skvělé zázemí pro Vaše zimní (i letní) radovánky. V našem malém areálu si můžete užít vzrušující ale bezpečnou jízdu sněhovým korytem na speciálních snowtubingových duších, ať už ve dne nebo večer za umělého osvětlení. Hned vedle snowtubingu je malá sjezdovka vhodná pro děti, začátečníky a nenáročné lyžaře a snowboardisty. Na sousedním, od sjezdovky odděleném svahu, se pak můžete dosyta vyřádit na vlastních či u nás zapůjčených sáňkách, bobech, ježdících, pytlích… Potřebujete půjčit lyžařské vybavení, naučit jezdit na lyžích nebo na snowboardu? Není problém, přímo pod sjezdovkou se nachází lyžařská a snowboardová škola s půjčovnou. Zkušení instruktoři lyžařské školy Yellow Point se Vás rádi ujmou. Na stejném místě pak najdete i naše příjemné občerstvení s krytým posezením, kde pro Vás připravíme teplé nebo studené nápoje a něco k zakousnutí. Přijďte vyzkoušet třeba naše skvělé HAMBURGERY. PROVOZNÍ DOBA: V hlavní sezóně (cca od Vánoc do konce jarních prázdnin) je snowtubing v provozu denně od 10:00 do 21:00. Dráha je v celé své délce osvětlena, takže vyřádit se můžete přijít i po lyžování. Mimo hlavní sezónu se může provozní doba lišit, doporučujeme sledovat AKTUALITY nebo náš Facebook.

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Špindlerův Mlýn
Ulice: Horská
Telefon: 777 455 220
E-mail: [email protected]

> Komentáře