Mateřská škola Osík | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mateřská škola Osík

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6

> Popis

Školka se nachází ve společné budově s obecním úřadem ve středu vesnice na dobře dostupném místě a přesto klidném a odděleném od hlavní komunikace. Budova prošla rozsáhlou rekonstrukcí: sociální zařízení, topení, kuchyně, elektroinstalace atd. Ve školce jsou celkem dvě třídy rozdělené dle věku dítěte. V přízemí se nachází třída, která se naplňuje do počtu 24 dětí, v horním patře pak do počtu 16 dětí. V obou patrech se nachází nově zrekonstruované sociální zařízení odpovídajících hygienickým požadavkům. V budově školky se nachází kuchyň a jídelna pro základní školu Osík. Součástí školky je velká a oplocená zahrada vybavena novými hracími prvky. Školka má celkem 7 zaměstnanců, 3 pedagogičtí pracovníci a 4 provozní pracovníci. Mateřská škola pracuje v oblasti vzdělávání dětí dle vlastního vzdělávacího programu, vypracovaného na základě Rámcového vzdělávacího programu pro předškolní vzdělávání.

> Otevírací doba

6:30 - 16:00

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Osík
Ulice: Osík 239
Telefon: 461 613 550
E-mail: [email protected]

> Komentáře