Mateřská škola Sebranice | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mateřská škola Sebranice

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6

> Popis

Mateřská škola Sebranice, okres Svitavy (dále jen MŠ Sebranice) je nedílnou součástí obce Sebranice, která leží na cestě mezi městy Litomyšl a Polička.V blízkém okolí leží další malé obce, které nemají vlastní mateřské školy (Lezník, Střítež). Podle schválených kritérií přijímacího řízení jsou do MŠ Sebranice přijímány i děti z těchto obcí. Sociální struktura obyvatelstva je různorodá, jsou zde rodiny na vyšší sociální úrovni, ale zároveň i rodiny sociálně slabší. Většina obyvatelstva dojíždí za zaměstnáním do blízkých měst. Mateřská škola je v údolí obklopena zelení ze všech stran. Leží ve středu obce, je také ze všech stran dobře viditelná a veřejností lehce kontrolovatelná. budova školy je přízemní se třemi velkými světlými třídami všechny třídy slouží jako prostor pro hry, zájmové a výukové činnosti 2. a 3. třída – zde se rozkládají lehátka na odpolední odpočinek 1.třída je vybavena stolky, slouží všem dětem jako jídelna všechny třídy jsou vybaveny nábytkem a hračkami v MŠ je malá přípravná kuchyňka, kde se dělají svačiny, obědy se dovážejí ze ZŠ v Sebranicích kolem budovy je dostatečně velká oplocená zahrada s příslušnými doplňky pro pobyt dětí součástí je asfaltová plocha pro dopravní výchovu, pískoviště a zatravněná plocha pro hry dětí. Na zahradě je i nerovný terén pro sezónní činnosti (sáňkování, bobování...)

> Otevírací doba

6:15 - 16:15

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Sebranice
Ulice: Sebranice 40
Telefon: 731 612 045
E-mail: [email protected]

> Komentáře