Zoo centrum v Srdově | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Zoo centrum v Srdově

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

1  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Zoocentrum Srdov funguje již 9 rokem a postupem času si k nám našlo cestu čím dál více milovníků přírody. Navštěvují ho zejména celé skupiny a třídy dětí mateřských a základních škol z blízkého i vzdálenějšího okolí. Dopravíte-li se k nim vlastním autem nebo autobusem, dojedete až k zoocentru, kde je možné bezplatné parkování. Centrum není zaměřeno pouze na skupiny dětí. Určitě má co nabídnout i dospělým a seniorům. Při pohledu na volně žijící zvířata a pohybu přímo mezi nimi snad okřeje a zaplesá srdce i toho největšího „drsňáka“. Zde chovaná zvířata jsou krotká. Je možné je krmit z ruky a dokonce si mnohé z nich pohladit. Jedna z laní Vám za rohlík dá i pusu, když budete chtít. Můžete si pořídit i krásné fotografie. Při procházce zoocentrem vás přivítají mufloni, kozy bezoárové, dybowští jeleni, srnky a daňci. Krom spárkaté zvěře zde chovají i několik druhů zvěře pernaté – divoké krocany,ale i jiná domácí zvířata. Součástí zoocentra je i muzejní expozice zvířat Preparius z celého světa (zebra, antilopy, medvěd , vlk a mnoho jiných ….), ale především hodně druhů zvěře a ptáků žijícich na našem území.

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Ústecký kraj
Město: Liběšice
Ulice: Srdov 46
Telefon: 723 665 702
E-mail: [email protected]

> Komentáře