Mateřská škola Slepotice | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mateřská škola Slepotice

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6

> Popis

Předností MŠ je prosluněná třída a rozlehlá zahrada obklopující celou budovu. To vše blízko středu vesnice. Ve škole je jedna věkově smíšená třída se stanovenou kapacitou 28 dětí. Hrací kouty jsou uspořádány tak, aby byly vytvořeny podmínky pro individuální, skupinové i frontální činnosti dětí a přesto byl zajištěn stálý dohled nad jejich bezpečností. Třída má své vlastní sociální zařízení (oddělené WC, koupelnu) a šatnu dětí. Sociální zařízení vyhovuje hygienickým předpisům a estetickým požadavkům, nový šatní nábytek je bezpečný a funkční. Součástí MŠ je i vlastní kuchyně, kde je připravována celodenní strava. Pro odpočinek dětí je v prostorách školky samostatná místnost, která je vybavena novými dřevěnými postýlkami, matracemi i novým ložním prádlem. Technické zázemí tvoří šatny pro zaměstnance, sklad potravin, sklad zeleniny, sklad prádla a čisticích prostředků, kotelna a rozvodna. Součástí školy je rozsáhlá školní zahrada s hracími prvky a velkým pískovištěm. Členění a vybavení zahrady umožňuje herní (námětové), pohybové i výtvarné (křídy a venkovní tabule) a tvořivé aktivity. Nyní je zahrada přístupná v odpoledních hodinách i veřejnosti. Pravidla pro užívání jsou stanovena v Provozním řádu školní zahrady. Děti mají možnost vycházek po celé vesnici, kde mají možnost pozorovat život v obci, zahrady v proměnách ročních období, rybník, železniční koridor, možnost exkurzí do místních podniků. Jsme jediné předškolní zařízení v obci, snažíme se proto vyhovět všem požadavkům rodičů o umístění dětí.

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Slepotice
Ulice: Slepotice 43
Telefon: 606 045 078
E-mail: [email protected]

> Komentáře