Rozhledna Anička | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Rozhledna Anička

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Desetimetrová dřevěná rozhledna z roku 2011 s točitým schodištěm. Kruhový výhled z otevřeného ochozu ve výšce 8 metrů nabízí pohledy jen do nejbližšího okolí Jiřic. Obec Jiřice se nachází jihovýchodně od Moravských Budějovic stranou všech hlavních cest mezi obcemi Hostím a Boskovštejn. Cesta k ní je velmi jednoduchá. Při jízdě z Hostími se zatočí hned na kraji Jiřic doleva a po hlinitošotolinové cestě se po 150 metrech dojede ke galerii pana Vystrčila. Naproti galerii začíná netradičně pojatá meditační křížová cesta se souborem 17 obrazů výtvarnice Bedřišky Znojemské. Jednotlivé obrazy jsou citlivě zakomponovány do letitých ovocných stromů. Tato alej je po dalších 150 metrech zakončena rozhlednou, k níž se po trávě dojede téměř po rovině. Opatrně sjízdné i na silničním kole. Suvenýry v galerii. Další atrakcí této malé jihomoravské obce je Hasičské muzeum sboru dobrovolných hasičů s unikátními exponáty.

> Otevírací doba

Celoročně

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Jiřice u Moravských Budějovic

> Komentáře