Mateřská škola Choltice | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mateřská škola Choltice

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6

> Popis

Zaměření školy na zdravý životní styl stravujeme děti podle pravidel zdravé výživy, třídíme odpad, povídáme si o ekologii, chráníme a uklízíme oboru,sbíráme kaštany pro zvěř, trávíme co nejvíce času venku, poznáváme stromy, rostliny a zvířata, hodně sportujeme, venku i v tělocvičně, jezdíme na plavecký kurz do Chrudimi a Přelouče, letos opět budeme jezdit do Solné jeskyně v Pardubicích, opět se chceme zapojit do sportovní přípravy dětí „Sportovní školička“, kterou podporuje VZP, pro rodiče bude možnost přihlásit dítě na „ Kroužek angličtiny“ pod vedením lektorky, paní Olgy Šťastné, budeme pokračovat v pravidelných návštěvách knihovny, pro předškoláky máme připraveny 2 projektové dny „Malé technické univerzity“. Kulturní program pro děti divadelní představení, výlety, výstavy, koncerty, Mikulášská nadílka, oslava Vánoc, Den dětí ... Plánované kulturní akce škol.rok 2020 – 2021 Spolupráce s rodiči maminky a tatínkové mohou být součástí dění ve školce, usilujeme o komunikaci s rodiči a individuální přístup, děti spoluvytvářejí denní pravidla, nabídka oslavy Dne matek, zavěrečné besídky… široké nabídky aktivit se děti mohou účastnit na základě vlastních rozhodnutí v průběhu celého dne.

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Choltice
Ulice: Lipoltická 245
Telefon: 466 972 252
E-mail: [email protected]

> Komentáře