Mateřská škola Malé Výkleky | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mateřská škola Malé Výkleky

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6

> Popis

KDE ŠKOLA PŮSOBÍ Naše MŠ se nachází v Pardubickém kraji uprostřed obce Malé Výkleky. PRO KOHO JE MŠ URČENA Pro děti zpravidla od 3 do 6 let z Malých Výklek a obcí z širokého okolí. Naše škola je otevřena i pro děti s handicapem. CO JE HLAVNÍM CÍLEM ŠKOLY? Poskytovat předškolní vzdělávání stabilním a plně kvalifikovaným personálem, vytvářet takové podmínky, které rozvíjí tvořivost, radost z poznaného a zároveň zohledňují možnosti, schopnosti a individuální potřeby jednotlivých dětí. JAKÁ JE FILOZOFIE ŠKOLY – JAKÉ HODNOTY A PRIORITY VYZNÁVÁME? V naší mateřské škole se snažíme vzájemně si pomáhat, naslouchat a tolerovat jeden druhého, ale i vychovávat děti k toleranci a přátelství k dětem s určitým handicapem bez rozdílu toho, jaký kdo je a jak vypadá; ctít základní mezilidské hodnoty, svobodu a odpovědnost za sebe sama. V ČEM JE NAŠE SÍLA A VÝHODA VE VZTAHU KE KONKURENCI? jsme malá jednotřídní vesnická škola rodinného typu s vlídným a vstřícným přístupem celého personálu a podnětným prostředím dodržujeme lidové tradice a zvyky v rámci střídání ročních dob máme vlastní, nově zrekonstruovanou, školní jídelnu s moderním vybavením nabízíme pestrý jídelníček se zařazením zdravých a netradičních surovin každodenní pobyt dětí na čerstvém vzduchu za každého počasí je samozřejmostí podporujeme dostatek pohybových aktivit, vedeme děti k fyzické zdatnosti maximálně využíváme okolní krajinu k přímému pozorování a poznávání živé a neživé přírody čteme dětem klasické i moderní pohádky před odpočinkem každý den, nemáme televizi k podpoře školní připravenosti nabízíme pro předškoláky stimulační kurz MAXÍK v oblasti logopedické prevence se zaměřujeme v každodenních jazykových chvilkách na procvičování mluvidel a jednotlivých hlásek, nabízíme péči externího logopeda přímo v MŠ

> Otevírací doba

6:15 - 16:15

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Malé Výkleky
Ulice: Malé Výkleky 8
Telefon: 601 320 444
E-mail: [email protected]

> Komentáře