Koupark | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Koupark

> Fotogalerie

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

3.9  (13x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

KOUPARK je sportovně rekreační areál, který vznikl v prostorách bývalého koupaliště. Nyní zde naleznete inline dráhu o délce 450 metrů, dvě workoutová hřiště, nádherné hřiště pro děti, houpací sítě, opalovací lehátka, pergolu a veřejné grily, kde si s rodinou a přáteli můžete připravit něco dobrého. V následujících letech se park rozroste o multifunkční hřiště a další sportovní a zábavní prvky. V parku jsou samozřejmostí toalety a občerstvení. Celý areál je zdarma a je otevřen od 8 do 22 hodin v sezónu, do 19 hodin mimo ni. Jak se k nám dostanene: Autem – zaparkujete na ulici Poláškova, kde je velké parkoviště a sejdete kolem Psího hřiště dolů MHD – pokud budete hledat spoje MHD, pak hledáte zastávku Radvanice Škola (linky 28, 38, 71 a 74 a dále pěšky cca 300 metrů) nebo U Káňů (linky 23, 29, 30, 71 a 101 a dále asi 200 metrů pěšky) Cyklisté – kolem areálu vedou cyklostezky J a O, v parku jsou stojany na kola. Z centra Ostravy je park vzdálený 4,5 km, od Slezskoostravského hradu 3,5 km, ze Slezské Ostravy (od ZOO) 4 km, od Penny Marketu na Slezské 5 kilometrů. Pokud byste jeli z Rychvaldu od hasičárny, dojedete do parku po necelých 3 kilometrech. Po cyklostezce se dá dojet také ze směru Vratimov, vzdálenost bude kolem 9ti kilometrů

> Otevírací doba

8:00 - 19:00

V sezóně 8:00 - 22:00

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Radvanice
Telefon: 702 281 229
E-mail: [email protected]

> Komentáře