Mateřská škola Odborářů | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mateřská škola Odborářů

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6

> Popis

Mateřská škola leží v klidném místě sídliště Polabiny III. a je obklopena přírodní zelení a rozlehlou zahradou, která je vybavena novými herními prvky - průlezkami, dřevěnými dopravní prostředky. Novinkou je multifunkční hřiště. Velká zahrada poskytuje dostatek prostoru pro hry a zábavu. Je komponována tak, aby mohla být využívána dětmi všech věkových skupin. MŠ je šestitřídní a je rozdělena do pavilonů. V patrovém pavilonu jsou na každém patře dvě třídy s vybavením, včetně šatny, umývárny, WC, kuchyňky. V přízemí - zelená a červená stonožka - 2 třídy smíšené věkové skupiny dětí, v prvním patře - žlutá a fialová stonožka - 2 třídy nejstarších dětí. Ve dvou přízemních pavilonech je jedna třída nejmladších dětí - modrá stonožka a speciální třída ortoptická pro děti s vadami zraku - oranžová stonožka. Všechny třídy jsou prostorné, plné zajímavých hraček, stavebnic, knížek, stolních her, her pro pohyb i didaktických pomůcek. V posledním pavilonu je umístěna kancelář ředitelky a vedoucí školní jídelny, kuchyň, sklady, šatny, prádelna. V průběhu letních prázdnin 2011 prošla budova MŠ rozsáhlou rekonstrukcí a modernizací interiéru všech pavilónů. O prázdninách 2020 byly zrekonstruovány skladové prostory pro kuchyň v hospodářském pavilonu. Stravování dětí probíhá na třídách 3 x denně - přesnídávka, oběd, odpolední svačina. Každé ráno jsou dětem podávány ovocné mísy. Děti mají po celý den zajištěný pitný režim. Kolektiv našich pracovníků se při vedení dětí řídí především myšlenkou Jana Amose Komenského: ,,Dítě je semínko, v němž je skrytá celá rostlina. Záleží na Vás i nás, zda vyroste silný, zdravý a rozložitý strom, který bude mít pevné a neporušené kořeny.'' Pracujeme podle nového školního vzdělávacího programu ,,Stonožka jde do světa", kde se zaměřujeme na celkový rozvoj osobnosti dítěte a vstup do základní školy. Školní vzdělávací program je rozdělen do tří bloků: Svět lidí, přírody a poznání.

> Otevírací doba

6:30 - 17:00

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Pardubice
Ulice: Odborářů 345
Telefon: 466 430 929
E-mail: [email protected]

> Komentáře