Muzeum řemesel | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Muzeum řemesel

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Dům Řemesel je památkově chráněná budova v centru Kryštofova Údolí. Pořádají se zde výstavy obrazů, keramické kurzy pro děti i dospěláky, dílničky pro příchozí a jiné aktivity. Atelier AMi manželů Michálkových zve na návštěvu do Kryštofova Údolí, kde je pro vás letos poprvé otevřený "Dům Řemesel". Již 25let se manželé Michálkovi živí výrobou dekorativní keramiky a mají i letité zkušenosti s vedením ZUŠ v Chrastavě. V Kryštofově Údolí pořádají pravidelné výstavy, keramické kurzy pro děti i dospělé, dílničky pro školy a školky a výtvarné řádění v dílničkách pro příchozí (zvonkobraní, sluníčkování, korálkárna... atp.). Dále zde bude možné prohlédnout si 250 let starou roubeno-hrázděnou budovu, kde veškeré kurzy probíhají. Nachází se zde také obchůdek s vlastní tvorbou ateliéru AMi, ale i s tvorbou předních řemeslných výrobců z ČR. V dohledné době bude v provozu i občerstvovací zařízení přímo v areálu domu, kde budete mít možnost se občerstvit a odpočinout si ve zdejší zahradě. Keramický a výtvarný atelier AMi manželů Michálkových Atelier má již třicetiletou tradici. Dnes atelier najdete v Kryštofově Údolí. Zde jsme se rozhodli sdružit všechny naše činnosti a vzniká Dům Řemesel, kde pro vás připravujeme: Prohlídku 250 let starého podstávkového domu Nahlédnutí do keramické dílny Pravidelné výstavy (jarní, letní a adventní) Výtvarné řádění v dílničkách pro děti i dospěláky Den řemesel- 8.května a 17.listopadu Keramické a výtvarné kurzy Pobyty v keramické dílně Nákup dárečků Rychlý krmelec po venkovskuDům řemesel,dominanta Kryštofova Údolí, ve kterém uvidíte něco z historie okolí, výrobu místní keramiky či šperků a pro malé děti jsou tady dílničky na výrobu keramiky nebo šperků.

> Otevírací doba

po-ne:10:00-16:00

> Kontakt

Kraj: Liberecký kraj
Město: Obecní úřad Kryštofovo Údolí
Ulice: Kryštofovo Údolí 166
Telefon: 722 634 282, 777 280 046

> Komentáře