Neviditelná výstava | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Neviditelná výstava

Foto: Dita Balcarová

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Na vlastní kůži si vyzkoušíte, jaké výzvy nevidomí lidé každý den zvládají. Máte odvahu do toho jít a zjistit, jak si ve tmě povedete vy? Neviditelná výstava přináší jedinečný interaktivní koncept expozice. Pohybovat se budete ve speciálních zatemněných místnostech, kde se i vy na chvíli stanete nevidomým. Osvětlená část výstavy obsahuje celou řadu zajímavých exponátů. Žádná prohlídka není stejná jako ta předchozí. Na výstavě provází kolem dvaceti nevidomých či zrakově postižených. Co průvodce, to trochu jiná a originální cesta tmou. Máte strach ze tmy? Děsí vás představa, že jednou přijdete o zrak? Nebo vás jen láká neobvyklé dobrodružství, při kterém budete objevovat svět mnohdy opomíjenými smysly? Pak je Neviditelná výstava tím pravým pro vás. Ukáže vám, že i nevidomí lidé se dokážou bavit a jejich svět je nečekaně pestrý. Objevujte ho spolu s nimi.

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 2
Ulice: Karlovo nám. 1/23
Telefon: 777 787 064
E-mail: [email protected]

> Komentáře