Hravé dopoledne | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Hravé dopoledne

> Termín

22.9.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6

> Popis

KLUBÍKY nově v Petrovicích u vodojemu (10km od Hořic směr Hradec Králové) Moc ráda vás zvu na úterní a čtvrteční tolik oblíbený klubík v Hravém Poníkově. Nemusíte nic hrotit, až dorazíte, prostě se začleníte... Volný venkovní program probíhá mezi 9. a 12. hodinou. Dorazte podle toho, jak se vám rychle podaří naskládat děti do auta. Zatím se akce koná pouze do konce září. Další termíny budou uzpůsobené nařízení vlády... Přihlášení pomocí sms. Můj tel. 731 445 853, volejte a pište pro více informací... Program pro děti s doprovodem: - kartáčování poníka - hlazení kozy a ovečky - každý, kdo bude chtít, může se projet na poníkovi či koni - volná hra na pískovišti i v okolí - krmení koz, ovcí a králíků přineseným suchým pečivem a zeleninou - zkoumání všeho možného, co u nás děti objeví - jednoduché výtvarné hrátky - kontaktní prohlídka malé minizoo Mou vizí je, aby služba byla dostupná pro každého... Vstupné na klubík je dobrovolné, lze platit tím, co nám dovezete, doporučená cena 80kč... Budeme rádi za jakékoliv dary v podobě krmiva pro zvířatka (granule pro psy a kočky, obilí, proso, směs pro andulky či drobné hlodavce, masové kapsičky, suché pečivo, mrkev, ovoce a zeleninu...) Dále můžete nosit starší nádobí do blátivé kuchyňky, hračky po vašich dětech, helmičky na kolo (používáme na vyjížďky na koních), materiál na stavbu přístřešků pro zvířátka... A vlastně cokoli, co vás napadne, že bychom mohli v Poníkově využít... pokud si nejste jisti, ráda s vámi prokonzultuji telefonicky...

> Otevírací doba

9:00 - 12:00

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Petrovice
Ulice: U vodojemu
Telefon: 731 445 853

> Komentáře