Hostování Cirkusu Jo-Joo v Brně | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Hostování Cirkusu Jo-Joo v Brně

Foto: Lenka Gregorová

> Termín

10.9.2020 - 11.10.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

A je to tady! Cirkus Jo-Joo vyráží na obnovené turné a jeho třetí zastávkou je Brno! V letošním roce návštěvníci uvidí program, který v novém dramaturgickém pojetí představí tradiční disciplíny jako je artistika, klaunerie a výcvik zvířat. Tato tři témata se nesou v citlivě zpracované show nazvané Superhrdinové ve světě cirkusu, aby v návštěvníkovi vzbudily radost, nadšení, ale také zamyšlení, jak se cirkus Jo-Joo za posledních 20 let pod svým vedením posunul. Pod zářivě žlutým šapitó diváci zažijí dvě hodiny trvající program, ve kterém uvidí jedinečné výkony artistů, například akrobacii na visutých šálách, plastickou akrobacii, ekvilibristiku, žonglování s kužely, a souhru člověka se zvířaty, na příklad pumami americkými či tygry sibiřskými. To vše v provedení týmu artistů z České republiky a Rumunska. Nuda rozhodně na návštěvníky Cirkusu Jo-Joo nečeká. Představení totiž obsahuje bohatou scénickou výpravu, nové led osvětlení manéže a nový zvukový systém. Již tradičně se navíc zájemci mohou kdykoliv vydat i do zázemí cirkusu, kde navštíví cirkusovou zoo. Stačí se vypravit do lákavého světa cirkusu a užít si zdejší jedinečnou atmosféru. To vše a mnoho dalšího je pro diváky připraveno v rámci programu Superhrdinové ve světě cirkusu od 10. 9. do 11. 10. v Hněvkovského ulici naproti supermarketu LIDL pod šapitó Cirkusu Jo-Joo. Ve všední dny se představení konají v 17:30, v sobotu a v neděli v 11:00 a 15:00 hodin, neděli 11. 10. jen v 11:00 hodin. V pondělí a úterý se představení nekonají. Pokladna a cirkusová zoo jsou otevřeny denně od 10:00 hodin.

> Otevírací doba

Ve všední dny se představení konají v 17:30, v sobotu a v neděli v 11:00 a 15:00 hodin, neděli 11. 10. jen v 11:00 hodin. V pondělí a úterý se představení nekonají. Pokladna a cirkusová zoo jsou otevřeny denně od 10:00 hodin.

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Hněvkovského
Telefon: 602192236
E-mail: [email protected]

> Komentáře