Divadelní příměstský tábor - Divadlo Na Fidlovačce | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Divadelní příměstský tábor - Divadlo Na Fidlovačce

Foto: DNF s.r.o.

> Termín

10.08.2020 - 14.08.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Divadlo Na Fidlovačce pořádá divadelní příměstský tábor od 10. – 14. srpna 2020 pro děti od 6 do 13 let. Chcete si vyzkoušet hrát divadlo? Přijďte s námi strávit 5 dní pořádného zkoušení a užít si premiéru na jevišti Divadla Na Fidlovačce! Čeká vás herecká práce – pohybová průprava, hlasové cvičení, nazkoušení textu. Zkusíte prostě vše, co absolvuje každý herec, než vstoupí na prkna, co znamenají svět. Pod vedením zkušeného lektora Petra Veselého si užijete týden plný improvizace, her a ponoříte se do tajů herectví. Od 8:00 do 8:30 bude příchod do divadla a končit budeme tak, aby bylo možné děti vyzvednout v 17:00 až 17:30. Program bude probíhat v dopoledních a odpoledních blocích, s pauzami na 2 svačiny a oběd. Pitný režim bude po celou dobu zajištěn. V pátek 14.8. od 16:00 se uskuteční premiéra nazkoušeného představení. Kapacita je 12 dětí, pokud se kapacita nenaplní, kurz bude přeložen. Cena 3 500 Kč (v ceně je zajištěno pití po celou dobu tábora, svačiny a obědy). Přihlásit se můžete prostřednictvím e-mailu [email protected]. Bližší informace zašleme spolu s přihláškou.

> Otevírací doba

8:00-17:30

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha
Ulice: Křesomyslova 625/4
Telefon: 773 831 706
E-mail: [email protected]

> Komentáře