SLAVNOSTI MĚSTA BYSTŘICE NAD PERNŠTEJNEM | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

SLAVNOSTI MĚSTA BYSTŘICE NAD PERNŠTEJNEM

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Můžete se těšit na víkend plný různé hudební, tradiční, filmové i tématické zábavy. Páteční program zahájí filmové promítání v KD filmem Jumanji: Další level a následně na náměstí komedií Přes prsty, pokud nejste fanoušky tohoto žánru stačí se přesunout na výletiště Pod Horou na pouťovou zábavu s kapelou Metaxa V sobotu od ranních hodin najíždí veteráni v rámci XV. memoriál Františka Proseckého sen, kde bude plné náměstí skvostů, pro potěchu očí fanoušků a fanynek motorismu, u kterého nemůže chybět tradiční koncert bigbeatové bystřické kapely Kroky, tím ale slavnosti nekončí. V odpoledních hodinách neváhejte zavítat pohádkovou alejí do EDEN centra kde je pro děti připraveno vystoupení Čiperkové dětem, dospělí si mohou zpříjemnit čas návštěvou pivovaru a dalších atrakcí v centru a jeho přilehlém okolí. Večerní program uzavírá promítání filmů Hodinářův učeň (KD) a Joker (amfiteátr) Neděle začíná Svatovavřineckými bohoslužbami v kostele sv. Vavřince, na ně v amfiteátru naváže Sbor dobrovolných hasičů Bystřice n. P. s ceremoniálem ke 145. letům založení sboru, průvodu a ukázkou jejich práce. Následně přejdeme k hudebnímu programu 14. přehlídkou dechové hudby v podání Bystřické kapely, Rebelky, Bobrůvanky. Po skončení přehlídky proběhne slavnostní ceremoniál k 440. letému výročí povýšení Bystřice n. P. na město. Abychom neochudili naše nejmladší čeká děti Albertíkova narozeninová show. Na večer nám pohodovou hudební atmosféru přiveze Markéta Konvičková s kapelou. A ze Slovenska k nám dorazí Richard Müller s kapelou. Po skončení koncertů ovšem program nekončí, ba naopak pokračuje zahájením 5. ročníku Start Film Festu s filmem 3Bobule s hosty. Po celý den je vám k dispozici občerstvení, jarmark, atrakce pro děti , výstava v muzeu a další… Akci moderuje Petr Holík Pouťová zábava vstupné: 70 Kč Promítání: vstupné dobrovolné, výtěžek bude věnován na Konto Bariéry Na ostatních místech je vstupné zdarma.

> Otevírací doba

Pátek - sobota - neděle

> Kontakt

Kraj: Vysočina
Město: Bystřice nad Pernštejnem
Ulice: Masarykovo nám. - amfit

> Komentáře