Horoškola - kurzy skalního lezení | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Horoškola - kurzy skalního lezení

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Horolezecká škola pro děti i dospělé Horolezecká škola je zaměřena zejména na výuku lezení , dále na rozvoj výkonnosti a techniky lezení na skalách pro děti a dospělé. Pokud hledáte pro své děti atraktivní zájmový kroužek plný sportu a zábavy, tak horoškola je přesně to pravé. Děti se naučí základy jištění, lezení a navíc si budují kladný vztah k přírodě. Venku je krásné počasí a děti jsou v tělocvičně? V naší Horolezecké škole Adventure Company je to naopak. Při hezkém počasí trávíme veškerý čas venku! V dnešní době děti ztrácejí smysl pro obratnost, pohyblivost a rovnováhu, proto je v hodné dávat děti na kroužky podobného typu. Horolezecká škola Adventure Company je rozdělená na výuku lezení dětí a na výuku lezení dospělích. Horoškola pro děti probíhá formou dětských kroužků a víkendových akcí. Horoškola pro dospělé je určena pro ty co chtějí lézt, ale nemají partnera, lezou na stěně a na skálu/písek se bojí a nebo jen pro ty co se chtějí systematicky zdokonalovat a zvyšovat své výkony. Odjíždíme vždy od outdoorové prodejny Adventure Base v Ústí nad Labem. Horolezecká škola pro děti Dětská horoškola je určena pro děti od 6 do 18 let. Děti se naučí zábavnou formou lézt a nic netušíc zlepšují svou techniku a sílu. V kroužku lezení se děti seznámí s historií lezení, zdravovědou a hlavně s lezením jako takovém-jištění, slaňování, vynášení cest a další. Splečeně se naučíme zacházet s jistícími pomůckami, které jsou na trhu a nebo vyprostit svého kamaráda, který si zahraje na zraněného. Pro děti jsme vypsali dva druhy kroužků - Lezení v týdnu a lezení o víkendu. Jednodenní ochutnávka - 1590 Kč/6 hodin, základní kurz - 3399 Kč/15 hodin, 2denní kurz pro pokročilé - 2990 Kč/12 hodin, základní kurz Via ferrata - 1290 Kč/1 den.

> Otevírací doba

celoročně

> Kontakt

Kraj: Ústecký kraj
Město: Dolní Zálezly
Ulice: Dlážděná 160
Telefon: +420 602 295 919, +420 602 295 8
E-mail: [email protected]

> Komentáře