Kouzelné zahrady 2020 – komentované prohlídky | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kouzelné zahrady 2020 – komentované prohlídky

Foto: archiv Zámek Žďár

> Termín

10.08.2020 - 16.08.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Tradiční květnové Kouzelné zahrady musely být vzhledem ke koronavirové pandemii zrušeny. O pohled do soukromých zahrad rodiny Kinských vás však rozhodně nechceme připravit. Těšte se na netradiční komentované procházky zahradami doplněné květinovými instalacemi na téma "Pohled na čas". Zámecké zahrady z minulosti znáte v jejich jarním rozkvětu. Tentokrát se však do zahrad podíváte v srpnu a naskytne se vám tak úplně nová podívaná. CO ZAŽIJETE? • Jedinečná atmosféra zahrad bude doplněna komentářem našich průvodců a velkými květinovými instalacemi s tématem „Pohled na čas“. • Čas plyne v zahradách opravdu velmi, velmi pomalu… Čas bude také naším průvodcem a inspirací. Podíváme se na roli času v různých časových obdobích, význam času pro mnichy cisterciáky, pohled na čas okem starých Řeků, ale i na symboliku květin v zahradě nebo historii místa. KDY PROHLÍDKY PROBÍHAJÍ? • od 10. do 16. srpna 2020 • všední dny a neděle: od 10 do 18 hodin, začátek prohlídky je v každou celou hodinu (poslední prohlídka začíná v 17 hodin) • sobota: v 10, 12, 14, 15, 16 a 17 hodin • délka prohlídky je 60 minut VSTUPENKY: • místo na prohlídce je nutné předem zarezervovat přes rezervační formulář, který brzy zveřejníme na této stránce • vstupné: o plné 160,- o snížené: 110,- (senioři 65+, děti 6–18 let, studenti do 26 let, ZTP/P) o rodinné: 380,- (2x dospělý a až 3 děti od 6–18 let)

> Otevírací doba

10:00-18:00

> Kontakt

Kraj: Vysočina
Město: Žďár nad Sázavou
Ulice: Zámek 8/8
Telefon: 602565309
E-mail: [email protected]

> Komentáře