Hostivařská 15° | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Hostivařská 15°

Foto: Topsports Czech s.r.o.

> Termín

20.09.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Hostivařská 15 je po velice úspěšné loňské premiéře další zastávkou série Pivní běhy a v roce 2020 a odstartuje již 20. září z areálu pivovaru Hostivar 2 v Praze. Závodníky čeká trasa dlouhá 15 km s příjemným převýšením. Hostivařská 15 je po velice úspěšné loňské premiéře další zastávkou série Pivní běhy a v roce 2020 a odstartuje již 20. září z areálu pivovaru Hostivar 2 v Praze. Závodníky čeká trasa dlouhá 15 km s příjemným převýšením, která je zavede překrásnou přírodou přes golfový areál v Hostivaři, podél Hostivařské přehrady až k meandrům Botiče do Újezdu. Na občerstvovacích stanicích si běžci mohou vybrat, jestli dají přednost hořkému nebo sladkému iontovému nápoji. Pivní běhy se nesou v duchu závodů s rodinnou atmosférou a potěší nejednoho běžce! Krásná dřevěná pivní medaile čeká v cíli na všechny závodníky. Věcné ceny jsou připraveny pro nejrychlejší tři ženy i muže v každé věkové kategorii a těšit se mohou na pivní ceny od pivovaru Hostivar 2, ale i na sportovní předměty od partnerů závodu. Nejrychlejší závodník si vyběhne celý sud! Jedná se skutečně o běžecký závod a záleží na každém, jestli poběží na čas a „o bednu“, nebo jestli poběží bez sporttesteru a „na pohodu“. Vyhrát Hostivařskou 15 může každý! I letos totiž vyhlásíme nejlépe tipujícího běžce – při prezenci závodník nahlásí čas, za který závod uběhne a na trasu se vydá bez jakékoli měřící techniky. Ten, kdo zaběhne závod nejblíže tipovanému času, zvítězí! Startovné při online registraci je 350 Kč a pro děti 50 Kč. Termín závodu: 20. 9. 2020 Místo startu a vyhlášení výsledků: Areál pivovaru Hostivar 2, Praha – Hostivař (Hornoměcholupská 750/115) Cíl závodu: Areál pivovaru Hostivar 1, který je vzdálen od startu 1,1 km – lze pohodlně dojít (Lochotínská 656) Prezence: 8:00 – 11:00 Hlavní závod 8:00 – 10:00 Dětský závod Prezence bude probíhat v areálu pivovaru Hostivar 2. Nech se vést směrovkami! U prezence bude možné využít úschovnu věcí. Cíl závodu je v areálu pivovaru Hostivar 1, který je vzdálen 1, 1 km od startu. Úschovna věcí do prostoru cíle převážena nebude. Harmonogram: 10:00 Start dětí 11:00 Start hlavního závodu na 15 kilometrů 13:30 Vyhlášení výsledků 14:00 Tombola Trasy: Hlavní závod – 15 kilometrů Dětský závod – 500 m až 1,5 km dle věku a počtu dětí

> Otevírací doba

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha
Ulice: Lochotínská 656
Telefon: 721220210
E-mail: [email protected]

> Komentáře