expozice českého Švýcarska | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

expozice českého Švýcarska

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Expozice České Švýcarsko – život, tajemství, inspirace. Interaktivní a moderně pojatá expozice představující region České Švýcarsko jako fascinující prostoupení unikátního světa přírody a důmyslného světa člověka. České Švýcarsko – život, tajemství, inspirace je název expozice, kterou by si žádný návštěvník tohoto regionu neměl nechat ujít. Jedná se o moderní expozici, která vás provede nejen historií, ale i přírodou, dále vás upozorní na jedinečné kulturní hodnoty i zajímavé osobnosti tohoto regionu. Celá expozice je tvořena tak, aby zaujala pozorného návštěvníka všech věkových skupin. Expozice je rozložena ve dvou patrech, vyzkoušet si na „vlastní kůži“ můžete interaktivní exponáty jako je např. větrný mlýn, lososí cesta, labyrint v krajině a další hravé exponáty. Součástí expozice je i panoramatická projekce na téma "Krajina zrozená z písku a moře" a kinosál s kapacitou až 50 míst. A právě zde na vás čeká vyvrcholení celé návštěvy ve formě dvacetiminutového emotivního filmu s názvem "Krajina tajemství". Máte možnost shlédnout nejen působivé záběry na krajinu a přírodu Českého Švýcarska, ale současně se i zaposlouchat do poutavého výkladu charismatických hlasů herců Františka Němce a Vladimíra Dlouhého. Součástí návštěvnické centra je Informační středisko Českého Švýcarska, zajišťující kompletní turistický servis. Vstupné Dospělý 100 Kč Dítě 6 - 12 let (v doprovodu dosp. osoby) 60 Kč Studenti, důchodci, držitelé průkazu ZTP 60 Kč Rodinné vstupné 200 Kč Skupiny nad 15 osob (cena za osobu) 60 Kč Exkurze s průvodcem (na objednávku) + 350 Kč Permanentka rodinná (2 dospělí + 2 děti) - 5 vstupů 800,- Kč Permanentka dospělý - 5 vstupů 400 Kč KOMBINOVANÁ VSTUPENKA DO EXPOZIC České Švýcarsko - Dům Českého Švýcarska, Krásná Lípa Saské Švýcarsko - NationalparkZentrum v Bad Schandau Zvýhodněná cena za obě expozice: 270,- Kč - rodina (místo běžných 390,- Kč) 150,- Kč - dospělý (místo běžných 188,- Kč)

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Ústecký kraj
Město: Krásná Lípa
Ulice: dům českého Švýcarska, Křinické náměstí 1161/10
E-mail: [email protected]

> Komentáře