Runway Park: Léto plné zábavy s letadly na dosah | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Runway Park: Léto plné zábavy s letadly na dosah

Foto: Letiště Praha

> Otevřeno

červenec, srpen

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Letiště Václava Havla Praha otevře 4. července na celé léto Runway Park, který bude sloužit zejména k zábavě a vzdělávání. Runway Park se bude nacházet přímo na letištní dráze 22 v bezprostřední blízkosti letadel, a nabídne tak neopakovatelný zážitek ze zákulisí mezinárodního letiště. Ve všední dny budou moci návštěvníci Runway Parku obdivovat unikátní letištní techniku a o víkendech je čeká bohatý tematický program, který se bude každý týden měnit. Runway Park je otevřený od 4. července do 30. srpna. Během všedních dnů čeká návštěvníky zejména prohlídka letištní a letecké techniky a to v blízkosti velkých dopravních letadel. Od pátku do neděle bude mít Runway Park vždy téma s doprovodným programem a návštěvníkům nabídne ukázku letištních profesí, zábavu, sportovní aktivity, bohatou nabídku občerstvení či možnost poděkovat těm, kteří v uplynulých měsících pracovali v první linii. Do Runway Parku se návštěvníci dostanou buď městskou hromadnou dopravou (linka 100, 119 a 191) – zastávka na znamení Runway Park přímo před vstupem do zábavního parku, nebo automobilem s možností parkování na Letišti Praha v parkovacím domě PC COMFORT za zvýhodněnou cenu 100 Kč za den při online rezervaci předem. Následně ze zastávky na Terminálu 1, který je hned u parkovacího domu, bude v krátkých intervalech jezdit kyvadlová doprava nebo městská hromadná doprava (linka 100, 119 a 191) na zastávku Runway Park. Vstupenky do Runway Parku budou k dostání od 29. června online v prodejní síti GoOut.cz či na webových stránkách Letiště Praha www.prg.aero/runwaypark, kde návštěvníci najdou také kompletní informace včetně programu na jednotlivé víkendy. Cena vstupného do Runway Parku bude v pondělí a čtvrtek pro dospělé za 140 Kč, pro děti od 3 do 15 let za 90 Kč a rodinné vstupné (dva dospělí a dvě děti) za 350 Kč. Od pátku do neděle, tedy během víkendových programů, bude vstupné pro dospělé za 180 Kč, pro děti od 3 do 15 let za 120 Kč a rodinné vstupné (dva dospělí a dvě děti) za 450 Kč.

> Otevírací doba

PO a ČT – pouze výstavní část od 14:00 hod. do 18:00 hod.
PÁ – výstavní část se zábavním programem od 14:00 hod. do 20:00 hod.
SO a NE – výstavní část se zábavním programem od 10:00 hod. do 18:00 hod.

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 6
Ulice: Letiště Václava Havla Praha - bývalá dráha 22
Telefon: 602637197
E-mail: [email protected]

> Komentáře