Rodinné odpoledne / Amfiteátr / divadlo a koncert pro děti | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Rodinné odpoledne / Amfiteátr / divadlo a koncert pro děti

> Termín

10.7.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6, 6-9

> Popis

Zveme Vás na "Rodinné odpoledne" v Amfiteátru M-klubu. Těšit se můžete na aktivity pro děti, na divadélko a na koncert. Vstupenky na IC v Mejtě, Litomyšli, na místě i ONLINE: http://tickets.colosseum.eu/incoming.aspx?mrsid=90&eventid=670904 Divadélko pro děti Včelí medvídci zpívají Bráškové Brumda s Čmeldou se probudí po dlouhém, zimním spánku a protože zrovna nemají co na práci, začnou společně vzpomínat, co všechno už společně prožili. Nejvíce ze všeho se ale mají do zpěvu a tak zpívají a zpívají! Když poprvé spatří diváky v publiku, snaží se zjistit, co je to za podivný druh hmyzu. Kromě Roháčka, Kvapníka, Čmelinky a loupežníka Čmelobuba, se v našem příběhu objeví také neviditelný brouk Bubeníček a neviditelná čmeláčí tanečnice Medovinka. Scénář: Vlastimil Strubl. Scéna a kostýmy: Eva Peřinová. Hudba: Petr Skoumal. Zvuk: Tomáš Mixáček. V hlavních rolích: Kateřina Sikorová a Vlastimil Strubl. Namluvené role: Martin Kudlička, Jana Hlaváčová a Barbora Svorová. Režie: Vlastimil Strubl. Koncert pro děti Pískomil se vrací Kapela PÍSKOMIL SE VRACÍ, patří k jedné z mála profesionálních kapel, která se věnuje výhradně moderní dětské tvorbě a tvoří mezigenerační zábavu, při které se baví nejen děti, ale i rodiče. Při jejich živelném koncertu si užijete vtipné a originální texty, našlápnuté písničky, barevné kostýmy a skvělou práci s dětským publikem. Děti se můžou těšit na několik soutěží, za které dostanou sladkou odměnu, dále na profesionální dětské divadlo, a koncert kapely Pískomil se vrací, se kterou si děti zatancují různé tanečky. Pohádky a koncert se uskuteční v Amfiteátru M-klubu. Vstup do Amfiteátru bude otevřen pouze od plaveckého bazénu. Za nepříznivého počasí se divadelní představení přesouvá na klubovou scénu M-klubu.

> Otevírací doba

16:00 - 22:00

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Vysoké Mýto
Ulice: Mklub Vysoké Mýto

> Komentáře