Podzimní cyklo kemp 2020 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Podzimní cyklo kemp 2020

Foto: TopSports

> Termín

28.10.2020 - 01.11.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Akce je určena pro děti ve věku od 7 do 15 let, a to jako pobytový kemp (nonstop péče týmem našich instruktorů i all-in stravování) nebo formou příměstského tábora (program pro děti 8:00-16:30, ubytování rodičů s dětmi vlastní). Sportovní cyklo kemp je zaměřený na BEZPEČNOST a TECHNIKU jízdy na kole, přejíždění překážek, projíždění klopených zatáček, správný posez na kole, trénink terénních sjezdů, jízdu na SINGLTREK stezkách, výlety do okolí, obratnostní soutěže, zdolávání přírodních terénních překážek, hry na kole i bez kola. Kemp je doplněn o další činnosti: team-buildingové hry, výtvarné činnosti, praktická přednáška o kole - např. "co je to řetěz?" a "kde je na kole umístěn"? Stravování zajištěno minimálně 5x denně: snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře a pitný režim po celý den. Završením podzimních prázdnin je rychlostně-obratnostní závod s podívanou pro rodiče. Program pro děti bude adekvátně přizpůsoben - rozdělení do skupin dle výkonnosti na kolo, na ostatní program dle věku a zájmu dětí. Kolo vám můžeme i zapůjčit, a to za 550 Kč set (kolo, helma) na celou dobu kempu.

> Otevírací doba

08:00-16:30

> Kontakt

Kraj: Liberecký kraj
Město: Hejnice
Ulice: Lázně Libverda 3
Telefon: 607877791
E-mail: [email protected]

> Komentáře