Mateřská škola Načešice | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mateřská škola Načešice

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6

> Popis

Mateřská škola Načešice, jejímž zřizovatelem je obec Načešice, je situována v klidné okrajové části obce, v těsné blízkosti spotovního areálu a lesa. Vlastní přízemní budova, sloužící jednomu oddělení mateřské školky s 28 dětmi byla dokončena v říjnu 1997. Vytápění objektu pevnými palivy bylo nahrazeno již v roce 2002 vytápěním plynovým. Objekt se v roce 2015 zrekonstruktován. Byla nahrazena eternitová krytina střechy za plechovou a původní okna, včetně vstupních dveří, za plastová. Celá budova byla zeteplena a opatřena atraktivní omítkou. Současně s těmito úpravami byla zajištěna i zvýšená bezpečnost dětí. Došlo k oplocení hlavního vstupu do budovy a kamerovému hlídání prostoru školky. Vlastní mateřská škola je součástí již vzrostlé okrasné zahrady, která poskytuje dětem potřebný prostor pro aktivní pohyb, zároveń stín stromů. Na zahradě je pískoviště, prolézačky a nově opravené dopravní hřiště. Mateřká škola je předškolním zařízením, kde se vzdělávají dětí od dvou do sedmi let věku dítěte. Jedním z cílů mateřské školy je rozvoj osobnosti dítěte přiměřené věku a schopnostem dítěte. Filozofie školy: Chceme, aby se děti naučily žít ve skupině svých vrstevníků, aby poznaly sílu kamarádství a pocit, že patří tam, kde ho máme všichni rádi. Děti se učí milovat sebe, kamarády, své okolí a svůj rodný kraj, zemi. Mateřská škola spolupracuje s rodiči, prarodiči, sourozenci. Vzájemně komunikujeme, snažíme se aby se rodiče podíleli na chodu mateřské školy.

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Načešice
Ulice: Načešice 116
Telefon: 733 539 974
E-mail: [email protected]

> Komentáře