Mateřská škola Rosice | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mateřská škola Rosice

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6

> Popis

Snahou naší školy je: rozvíjet samostatné a zdravě sebevědomé děti cestou přirozené výchovy položit základy celoživotního vzdělávání všem dětem podle jejich možností, zájmů a potřeb případně rozvíjet péči o děti se specifickými vzdělávacími potřebami a děti nadané. Pracujeme na základě Rámcového vzdělávacího programu pro předškolní vzdělávání. Nabízíme kvalitní standardní i nadstandardní péči o všechny děti naší školy (aktivity, sportovní a kulturní akce, akce pro rodiče a děti, před plavecký kurz, výlety, exkurze, společné akce se ZŠ,…). Ve vzdělávání dětí upřednostňujeme rozvíjení smyslového vnímání jako základu veškerého přirozeného poznávání. Denně se věnujeme též prevenci vadné výslovnosti zařazováním jazykových chvilek a rozvíjením komunikativních dovedností dětí. Veškeré snažení všech zaměstnanců školy směřuje k tomu, aby se zde každé dítě cítilo maximálně šťastné a spokojené. Počet tříd: 2 Kapacita: 56 dětí

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Rosice
Ulice: Rosice 97
Telefon: 739 427 497

> Komentáře