Letní příměstské tábory - divadlo, výtvarka a pohyb | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Letní příměstské tábory - divadlo, výtvarka a pohyb

Foto: Petr Brůha

> Termín

20.7.2020 - 24.7.2020
10.8.2020 - 14.8.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Ve Sladovně Písek jsme si i letos připravili oblíbené letní příměstské tábory, které jsou plné umění - divadla, výtvarnictví a pohybu. 1. Na křídlech (snů a příběhů) 20. 7. – 24. 7. 2020 doporučená věková kategorie 6 – 13 let cena: 2500 Kč Proletíme se spolu sny i příběhy a společně prozkoumáme jejich tajná zákoutí. Zaletíme do skutečných i vysněných světů. Přeletíme stránky knih. Uletíme do světa fantazie. Čekají nás hry, improvizace, roztodivné loutky, různé divadelní techniky, chvíle dramatické i ulítlé… a na konci divadelní představení. Letový provoz příměstského tábora bude řídit Mgr. Art. Et BcA. Veronika Willems Kořínková, navigátorem bude MgA. Tomáš Machek. 2. Labyrint 10. 8. – 14. 8. 2020 doporučená věková skupina 6 – 15 let. (8 – 15 let) cena 2500 Kč Víte, jak se tvoří labyrint? Chtěli byste si vyzkoušet malovat v pohybu? Máte rádi příběhy? Vytvoříme společně neobyčejnou dílnu plnou umělců, kteří tvoří, kudy chodí, běhají nebo se plazí… sáhneme si na různé materiály a prostory a okusíme, jaké je to, být umělcem, který hýbe s sebou i světem. Postupně v průběhu celého týdne si vyzkoušíme různá média, která nám pomáhají se vyjádřit. Staneme se na chvíli opravdovým profesionálem, který se naučí sebe i své dílo opečovávat a postupně rozvíjet jeho potenciál. Od běžných metod se přesuneme přímo k činům, teorii necháme příběhům a osaháme svět kolem sebe. Skrze pohyb poznáme svoje hranice, dech i výdrž. Promluvíme skrze barvy, materiály i hmoty. S lehkostí, bez srovnávání a soutěžení. Profesionální výtvarnice vás provedou celým tvůrčím týdnem plným poznání a tvoření. Více informací na https://www.sladovna.cz/novinky/letni-primestske-tabory-ve-sladovne/

> Otevírací doba

8:30-16:00

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Písek
Ulice: Velké náměstí 113
Telefon: +420 387 999 997
E-mail: [email protected]

> Komentáře