Májová | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Májová

> Termín

23.5.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

POČET NÁVŠTĚVNÍKŮ OMEZEN, NUTNÁ REZERVACE A PLATBA PŘEDEM Srdečně zveme všechny děti, rodiče a milovníky zvířat a farmaření na Jarošův statek ve Studénce ☺. Přijďte zažít krásné odpoledne a odpočinout si pod korunami stromů. Pořádáme akci pro celou rodinu, kde si mohou děti vyzkoušet péči o zvířátka jako skuteční farmáři a svézt se na koni a ponících. Co všechno vás čeká? MAZLENÍ S KONÍKY - Děti budou mít možnost si koníky pohladit, vyčistit a pomazlit se s nimi. VOZENÍ NA KONÍCH A PONÍCÍCH - Děti se mohou svézt na ponících i na opravdickém kovbojském koni. OVEČKY A MINI KOZY - Děti se mohou seznámit přímo ve výběhu s našimi mini ovečkami a kozami a mohou je zkusit nakrmit granulkami, které budou k dostání na místě. KRÁLÍČCI - Děti si budou moct pohladit a pomazlit se s roztomilými králíčky a morčátky. MALÝ FARMÁŘ - Děti si vyzkouší bobkování, nosení vody pro koně, vození pilin, zametání. TVOŘIVÁ DÍLNIČKA - Děti si vyrobí jednoduché výrobky s jarní tématikou, které si na památku odnesou domů. PROCHÁZKA ZÁMECKOU ZAHRADOU - Všichni se mohou vydat na relaxační procházku do zahrady sousedícího zámku QUESTINGOVÁ TRASA ANEB VÝPRAVA ZA ZVÍŘÁTKY KOLEM JAROŠOVA STATKU NÁVŠTĚVA VAGONÁŘSKÉHO MUZEA OBČERSTVENÍ Budete si moct zakoupit i krásné originální výrobky z chráněné dílny CHRPA Krnov a ostatní suvenýry z Jarošova statku. VSTUPNÉ: - dospělí 80 Kč - děti 40 Kč Po dobu omezení počtu návštěvníků platí i pro děti v kočárku. Pokud budete mít o návštěvu Jarošova statku zájem, prosím, REZERVUJTE si návštěvu na telefonním čísle 732 828 998 nebo 732 533 769. Po potvrzení rezervace naším zaměstnancem prosím odešlete platbu na účet 3817394319/0800. Platbu odešlete co nejdříve, rezervace je platná až po připsání platby na účet. Do poznámky uveďte Vaše příjmení a datum akce. Přijďte společně s námi oslavit Máj Akce je realizována v rámci projektu Farmářem na Jarošově statku, dotační titul č. 1 - Podpora agroturistiky. Více informací na www.jarosuv-statek.cz

> Otevírací doba

14:00 - 17:00

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Studénka
Ulice: Panská 229
Telefon: 732 828 998

> Komentáře