Mateřská škola Řestoky | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mateřská škola Řestoky

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6

> Popis

Mateřská škola Řestoky je škola s dlouholetou historií. Otevřena byla v prosinci 1965 jako jednotřídní mateřská škola s kapacitou 25 dětí. Od září 2010 slouží mateřská škola 30ti dětem, které jsou rozděleny do dvou tříd. Rozdělení dětí do tříd záleží na věkovém složení dětí v aktuálním školním roce. Vzdělávání probíhá podle programu Začít spolu, děti si tak vybírají z nabídky Center aktivit a mohou pracovat v celém prostoru mateřské školy. Mateřská škola je vybavena moderním nábytkem, ve II. oddělení mají děti Interaktivní tabuli. Mateřská škola se může pyšnit velkou zahradou s venkovní učebnou a místem pro hry dětí. Děti zde v horkých dnech najdou útočiště pod vzrostlými stromy a ve vrbičkovém tunelu. K environmentálnímu vzdělávání jim zde slouží hmatová stezka, hmyzí hotel, bylinková spirála, vyvýšené záhony pro pěstování jednoduchých druhů zeleniny, zahradní zelefon, venkovní kuchyňka, mlhoviště, zahradní altán, jezírko, jedlé keře, jabloň, hrušeň. Školní vzdělávací program s názvem Putování Pavoučka Poutníčka je doplňován dalšími zájmovými aktivitami, předplaveckým výcvikem, kulturními a společenskými akcemi ve spolupráci s Obecním úřadem v Řestokách a místními Hasiči, apod. Ve vzdělávání dětí upřednostňujeme rozvíjení smyslového vnímání, tvořivé dramatiky, enviromentální výchovu a vše, co vede k přirozenému poznávání světa, který dítě obklopuje. 30.května 2017 mateřská škola získala certifikát Ukázková přírodní zahrada.

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Řestoky
Ulice: Řestoky 130
Telefon: 775 766 658
E-mail: [email protected]

> Komentáře