Kulturní a vzdělávací centrum a knihovna Kopidlno | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kulturní a vzdělávací centrum a knihovna Kopidlno

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

V prvním patře budovy se nachází malá scéna, ateliér, kancelář a WC. Při rekonstrukci vnitřních prostor byly dodrženy požadavky Státní památkové péče na zachování stávajících omítek. Proto se přistoupilo k zachování celistvých ploch, které jsou v malé scéně, ateliéru a také v prostorách knihovny odděleny podbarvením. V méně reprezentačních prostorech zůstali stěny v bílém provedení. Do oken je vráceno repasované původní kování a v místech, kde se nedostávalo, jsou zhotoveny repliky. V přízemí budovy se nachází knihovna a informační centrum, kancelář a WC. Při vstupu do knihovny je umístěna recepce. V dětském oddělení je vyhrazen prostor pro pořádání besed s dětmi. Dále jsou v knihovně k využití 4 počítačové stanice připojené na internet a v celém prostoru knihovny je k dispozici wifi připojení. V prostorech suterénu se nachází zázemí Kulturního a vzdělávacího centra, školící místnost, kancelář a WC. Zajímavostí v obou místnostech jsou klenby provedené ze sádrokartonu, které po natažení hrubou omítkou vypadají jako původní zděné. Objekt budovy je zařízen tak, aby byl využitelný pro imobilní osoby, případně pro maminky s kočárky a to pomocí svislé hydraulické zvedací plošiny. Součástí rekonstrukce Kulturního a vzdělávacího centra bylo i vybudování dětského hřiště. Díky vybudování dětského hřiště došlo k oživení přiléhající zahrady a prostor může být opět plně využit veřejností.

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Kopidlno
Ulice: Hilmarova 86
Telefon: 776 080 190
E-mail: [email protected]

> Komentáře