Bejbáček | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Bejbáček

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Chceme umožnit maminkám na mateřské dovolené, ale i těm zaměstnaným vyjít z izolace a prožívat mateřskou dovolenou a volný čas aktivně, dostat se mezi ostatní maminky, poznat nové přátele, ukázat své dovednosti, něčemu se přiučit, postěžovat si na svá trápení a starosti všedních dnů, poveselit se při vyprávění, co už který capart zvládá a vzájemně si vypomoci. Chceme bavit nejen děti, ale i maminky, chceme pořádat kurzy, semináře, přednášky podle Vašich zálib a zájmů i pro Vás. Chceme fungovat na principu vlastní aktivity a tvořivosti maminek a ostatních rodinných příslušníků a jejich dětí, chceme od zájmových aktivit maminek odvíjet provoz a program našeho centra Bejbáček. Chceme se scházet a věnovat se společným činnostem z různých oblastí - pohybové, hudební, výtvarné. Činnosti chceme přizpůsobit věku a zájmu dětí, tak aby podporovaly rozvoj osobnosti dítěte a podílet se na jeho zdravém citovém, rozumovém a tělesném rozvoji. Chceme, aby děti navázaly kontakty, domlouvaly se s vrstevníky, nenásilnou formou se seznámily s novým prostředím a pravidly. Chceme, aby si pohrály s neokoukanými hračkami, učily se je uklízet a půjčovat. Seznámení se s prostředím Bejbáčku by mohlo hrát pozitivní roli v odbourávání strachu dětí před vlastní docházkou do mateřské školy. V praxi se nám potvrdilo, že děti které navštěvovaly Baby Club přešly bezproblémově na pětidenní i stálou docházku do MŠ. Finance chceme získávat nejen od členů, ale především z dotací a grantů různých organizací, od sponzorů atd. Více zde: https://www.bejbacek.cz/o-nas/

> Otevírací doba

Viz informace na webu.

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Orlová
Ulice: Energetiků 940
Telefon: 603 85 85 12
E-mail: [email protected]

> Komentáře