Mateřská škola Nový Hrádek | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mateřská škola Nový Hrádek

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6

> Popis

Mateřská škola v Novém Hrádku se nachází v krásném prostředí na úpatí Orlických hor. V její těsné blízkosti se tyčí hrad Frymburk, ve kterém žijí skřítci Frymbulíni. Příroda je pro nás inspirací v každodenních činnostech, zejména však při pobytu venku. Mateřská škola má dvě třídy s celkovým počtem 40 dětí, o které pečují 3 kvalifikovaní pedagogičtí pracovníci. V první třídě je zapsáno 24 dětí ve věku od tří do čtyř let. Ve druhé třídě je zapsáno 16 dětí ve věku od pěti do šesti let. Každá třída má svůj denní organizační řád (uspořádání dne), který je natolik flexibilní, že umožňuje reagovat na aktuální změny v potřebách dětí - poměr spontánních a řízených činností je v denním programu vyvážený. V rámci jednotlivých tříd jsou připravovány třídní vzdělávací programy tak, aby odpovídaly věku, možnostem, zájmům a potřebám dětí konkrétní třídy a svou formou způsobu práce pedagoga. Děti mají dostatek času i prostoru pro spontánní hru. Mají možnost účastnit se společných aktivit individuálně, skupinově, frontálně v malých, středně velkých i velkých skupinách, ale i na základě svého rozhodnutí mají možnost se nabízené činnosti neúčastnit. Je respektováno soukromí dětí. Pedagogickou práci určuje Školní vzdělávací program, jehož pilířem je Rámcově vzdělávací program. Mezi speciální aktivity jsou řazeny programy pro rozvoj dechových, tělesných, rozumových a dalších schopností dětí. Patří sem program FIE (Feuersteinś Instrumental Enrichment - je to zkratka speciálního programu instrumentálního obohacování pro systematickou výuku myšlení), cvičení pilates, jóga, hra na flétnu, program logopedické prevence Šikovné jazýčky, Angličtina hrou, pro předškolní děti s dobrou výslovností a plavecká školička.

> Otevírací doba

6:00 - 15:30

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Nový Hrádek
Ulice: Hradní 102
Telefon: 491 478 118
E-mail: [email protected]

> Komentáře