Mateřská škola Mlázovice | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mateřská škola Mlázovice

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6

> Popis

Mateřská škola Mlázovice se nachází v Královéhradeckém kraji, v menším městečku Mlázovice. Naleznete nás mezi Jičínem a Hořicemi, v klidném prostředí obklopeném lesy a přírodou. Zřizovatelem školy je městys Mlázovice. Naše Mateřská škola patří mezi malá vzdělávací zařízení s jednou třídou. Její kapacita je 25 dětí na třídu. Jde o věkově smíšenou třídu ( děti od 2 - 7 let ). Právě velikost školky nabízí prostor pro individuální přístup, vytváří velmi příjemné prostředí ze strany pedagoga. Výhodou je i smíšené oddělení, kde se děti učí pomáhat mladším dětem a mají možnost být se svým sourozencem. V posledních letech doznalo vybavení rozsáhlé modernizace, děti obklopuje příjemný barevně laděný interiér a pěkné hračky, které se průběžně doplňují za nové. Součástí areálu je vlastní zahrada s herními prvky pro děti. Dále využíváme pobytu venku v okolní přírodě jako jsou lesy, louky..., pořádáme pěší výlety. Využíváme také autobusové výlety a exkurze. Každoročně se mohou děti těšit na akce jako plavecký kurz, hudební a divadelní představení, karneval, mikulášskou nadílku v MŠ, besídky a spousty dalších akcí a projektů.

> Otevírací doba

6:30 - 15:30

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Mlázovice
Ulice: Novopacká 2
Telefon: 493 697 216
E-mail: [email protected]

> Komentáře