Bělohradská mateřská škola | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Bělohradská mateřská škola

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6

> Popis

Naše mateřská škola vznikla sloučením dvou mateřských škol v Horní Nové Vsi a v Lázních Bělohradě v roce 2006. Od tohoto data nese nový název - Bělohradská mateřská škola. Je samostatným právním subjektem a zřizovatelem je Město Lázně Bělohrad. V Horní Nové Vsi jsou 2 třídy a v Lázních Bělohradě 4 třídy. Celkem zde pracuje 11 učitelek, 2 asistenti pedagoga, 1 školní asistent a 5 provozních zaměstnanců. Obě pracoviště mateřské školy mají vlastní školní jídelnu. Stravování zajišťují 3 kuchařky a 1 vedoucí školní jídelny. Mateřskou školu navštěvují děti zpravidla od 3 do 6 let. Převážná většina dětí je místních - tzn. z Horní Nové Vsi, Prostřední Nové Vsi, Dolní Nové Vsi a Lázní Bělohrad. Menší část dojíždí z okolních vesnic - Brtev, Lány, Hřídelec, Šárovcova Lhota, Svatojánský Újezd, Černín, Lukavec, Borek,... Obě pracoviště mateřské školy prošly rekonstrukcemi, jsou moderně vybavené novým sociálním zařízením, novým nábytkem, didaktickými pomůckami, herními koutky a hračkami. Součástí mateřských škol jsou pěkné školní zahrady, které jsou moderně vybavené pro přirozený pohyb, různé sporty a tvoření na pískovišti. Výchovně vzdělávací práce v naší mateřské škole se uskutečňuje podle vlastního školního vzdělávacího programu pro předškolní vzdělávání "Rok v přírodě". Mateřská škola nabízí dětem doplňující programy, projekty a další aktivity, např. seznamování s cizím jazykem, taneční a pohybové aktivity, preventivní a zdravotní programy, polytechnické projekty, pravidelně se účastníme výstav, besed, soutěží, charitativních akcí, divadel a během roku podnikáme třídní výlety. Naše mateřská škola pokračuje v Šablonách II. Děti, které ještě nenavštěvují mateřskou školu, se mohou pravidelně během roku účastnit Hrátek dětí a rodičů v naší mateřské škole. Umožňujeme také pedagogickou praxi studentům.

> Otevírací doba

6:15 - 16:15

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Horní Nová Ves
Ulice: Horní Nová Ves 112

> Komentáře