EKO Farma Sádky Kunovice | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

EKO Farma Sádky Kunovice

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

EkoFarma Sádky se zabývá pěstováním různých druhů BIO ovoce. Nejčastěji pěstovaným ovocem v našich sadech jsou BIO jablka. Pěstujeme také švestky, meruňky, hrušky, třešně a další, vše v kvalitě BIO. Na podzim – v období od září do listopadu – nabízíme možnost samosběru našich BIO jablek a BIO švestek. V AgroPenzionu Sádky poskytujeme ubytování v krásné přírodě. Pro naše hosty nabízíme ubytování ve 13 dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky. V AgroPenzionu Vám také nabízíme pořádání svateb. Můžeme zajistit svatební obřad přímo u nás na EkoFarmě pod širým nebem. Dále Vám nabízíme možnost uspořádání soukromé oslavy, firemního večírku nebo teambuildingové akce v prostorách AgroPenzionu. Pro všechny akce je možnost zajištění pohoštění formou All Inclusive. CykloCentrum Sádky nabízí příjemné posezení nejen pro cykloturisty. Nachází se přímo na Uherskohradišťské vinařské cyklostezce, jen několik metrů od EkoFarmy a AgroPenzionu. CykloCentrum je otevřeno od jara do podzimu za pěkného počasí.

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Město: Kunovice
Ulice: Na Záhonech 217
Telefon: +420 725 850 000
E-mail: [email protected]

> Komentáře