RODINNÝ PENZION KOVÁCS | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

RODINNÝ PENZION KOVÁCS

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Penzion KOVACS se nachází v klidném a příjemném prostředí vinic a vinných sklepů na okraji vinařské obce Novosedly v mikulovské vinařské oblasti. Penzion je vhodný jak k rekreaci, tak k pořádání firemních prezentací, školení a společenských událostí. Ubytovací kapacita objektu je 50 lůžek, s přistýlkami max. 60 lůžek. Penzion nabízí 10 dvoulůžkových a 10 třílůžkových pokojů s možností přistýlky. Každý pokoj je vybaven sociálním zařízením (sprcha, toaleta, umyvadlo) a televizí. V celém areálu je dostupná wifi pro připojení k síti Internet. V objektu se dále nachází vstupní hala s posezením, televizí a kulečníkem, prostorná jídelna s barem, pro účely prezentací vybavená dataprojektorem. Před samotným penzionem je uzavřená parkovací plocha, venkovní posezení s grilem, pétanque hřiště a rekreační bazén. Kolem penzionu jsou zatravněné plochy vhodné ke sportovnímu vyžití ubytovaných.

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Novosedly na Moravě
Ulice: Novosedly 410
Telefon: +420 734 318 014
E-mail: [email protected]

> Komentáře