Family friendly line Divadla Ponec: Same Same | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Family friendly line Divadla Ponec: Same Same

> Termín

13.3.2020

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Divadelní režisérka Petra Tejnorová se ocitá na jevišti spolu s přední českou tvůrčí taneční osobností Terezou Ondrovou. Jejich společný zájem o hledání hranic jemného humoru, ironie či absurdity při vší úctě ke spletitosti lidských vztahů podtrhuje režijně-choreografické vedení Karine Ponties. Ve stylu grotesek Laurela a Hardyho nás přes veškerou odlehčenost formy dokážou dojmout svou hloubkou a upřímností. „Dvě ženy v Zemi nikoho jdou do práce. Nebo někam. Nebo nikam. Míří někam? Nebo nikam? Snaží se čehosi dosáhnout – kráčejí tomu naproti, běží, přibližují se – ale k čemu? Snaha, bolest, trápení, nestálost, absurdita, emoce, souznění i něha. Kde začínáš Ty a kde končím já? Duet Terezy Ondrové a Petry Tejnorové balancuje mezi fyzikalitou a humorem, obrazy i formami, v nichž tyto dvě kancelářsky vyhlížející ženy ztratily svůj cíl, aby našly jedna druhou,“ přibližuje téma projektu choreografka Karine Ponties. Inscenace Same Same získala zvláštní uznání poroty, na kterou „zapůsobil humor a komplexnost přístupu, stejně jako silné individuality obou interpretů.” Tereza Ondrová získala také Cenu České taneční platformy 2019 za nejlepší taneční výkon a „působivé ztvárnění role se všemi jejími odstíny, ztělesněnou pohybovou erudici, vysokou kvalitu pohybového projevu a v neposlední řadě štědrost a otevřenost vůči publiku, a to jak na straně interpretky, tak díla samotného.”

> Otevírací doba

18:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 3 - Žižkov
Ulice: Divadlo Ponec, Husitská 899/24A

> Komentáře