Velikonoce a křepelčí hody na Zámeckém statku Újezd nade Mží | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Velikonoce a křepelčí hody na Zámeckém statku Újezd nade Mží

> Termín

11.4.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Jarní velikonoční akce pro širokou veřejnost na velikonoční Bílou sobotu 11.4. 2020. Putování farmou, velikonoční zámek Újezd nade Mží, křepelčí hody, řemeslný jarmark, koncert Bratři Hradečtí, souboje šermířské skupiny ČESKÝ LEV, folklórní vystoupení skupiny MÁJ z Blatnic, život Keltů pod taktovkou skupiny MENHIR, jízda na koni, pohádka Ke korunám stromů - divadlo Letadlo... Program: 10.00 Po celý den: Pohádkové putování po velikonoční farmě, velikonoční výstava, jízda na koni; řemeslné trhy; křepelčí hody; občerstvení, muzika; Chaloupka Jak se dříve žilo Výstava 100. let zemědělství v Čechách. Na konci farmy: táborový život Keltů - pojďte si užít čas v keltském duchu; Menhir 11.30 - Folklórní soubor Máj z Blatnic 13.00 - Šermíři Český lev 14.00 - Patrik & Hynek Hradecký - folklór. Pěvecké bratrské duo z Domažlic 14.30 - MENHIR - keltské vystoupení skupiny Menhir 15.00 - Pohádka pro děti - divadlo LETADLO 16.00 - Patrik & Hynek Hradecký - Pěvecké bratrské duo z Domažlic 16.30 - Šermíři Český lev Kde: Zámecký statek Újezd nade Mží; 14 km od Plzně Vstupné: děti do 3 let zdarma, od 4 let: 40,-Kč, dospělí od 18 let: 80,-Kč

> Otevírací doba

10:00 - 18:00

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Újezd nade Mží
Ulice: Zámecký statek Újezd nade Mží

> Komentáře