Výstaviště Praha | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Výstaviště Praha

> Videogalerie

> Fotogalerie

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

5  (3x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Výstaviště Praha se mění v moderní multifunkční areál, přibylo dětské lanové hřiště i fitness zóna! Tým Kam s dětmi tyto změny sleduje a pravidelně o nich informuje na svých sociálních sítích. Na podzim 2019 jsme s kamerou navštívili několik akcí a zdokumentovali taktéž novinky Výstaviště Praha, které jsou určené pro rodiny s dětmi. Výstaviště Praha je multifunkčním prostorem s dlouholetou tradicí. Rozkládá se na ploše 36 hektarů a jeho dominantou je secesní Průmyslový palác. Pro své značné interiérové i exteriérové možnosti je skvělou a vyhledávanou příležitostí pro pořádání řady kulturních, společenských a zábavních akcí v průběhu celého roku. Ve spodní části areálu můžete nalézt griloviště, gastropavilon, nové lanové hřiště pro děti, pískoviště, cyklopark pro menší děti, workout hřiště a další volnočasové využití. Areál Výstaviště nabízí také sportovní vyžití. Lidé mohou chodit pravidelně plavat do Plaveckého bazénu, vyzkoušet si lezení na jedné z nejmodernějších boulder stěn a v zimní sezóně využít veřejného bruslení v Malé sportovní hale, případně v Křižíkových pavilonech si lze pronajmout kurt na badminton nebo stůl na ping pong. Na Výstavišti Praha se stále něco děje. Nejenže areál hostí spoustu nejrůznějších akcí jako třeba Legendy, Svět knihy, Metronome festival nebo Designblok, současně je však pořadatelem celé řady vlastních projektů. Mezi ně patří například jarní a vánoční trhy s bohatým programem, tradiční Rodinný den Prahy 7 nebo Týden hrdinů, který loni překonal rekord v návštěvnosti – na akci přišlo přes 12 000 lidí. Překvapením loňského roku je také obrovský zájem o první ročník největšího průvodu Krampus čertů, kterého se zúčastnilo přes pět a půl tisíce lidí. Program se také vrací na fontánu, která prošla první vlnou oprav. Kromě hudebních akcí se zde v loňském roce cvičila třeba jóga. Nově se tento unikátní prostor chystá využít i Metronome festival, který zde bude mít jedno ze svých pódií. Samostatnou kapitolou jsou sportovní a sportovně charitativní akce na Výstavišti – Běh pro Světlušku, celá řada běžeckých klání, Gymnastics Camp nebo Yoga Day. Velmi oblíbené jsou také gastronomické události, největšímu zájmu se těší Burgerfest nebo Prague Ice Cream Festival. Milovníci pohybu ocení možnost dalšího sportovního vyžití – nově zrekonstruovaný bazén, možnost zahrát si badminton nebo veřejné bruslení v Malé sportovní hale.

> Otevírací doba

8:00-18:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 7 - Holešovice
Ulice: Výstaviště 67
Telefon: +420 702 128 232
E-mail: [email protected]

> Komentáře