Letní příměstský tábor Intellectus - Vědcem a programátorem na týden (biologie, chemie, robotika) | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Letní příměstský tábor Intellectus - Vědcem a programátorem na týden (biologie, chemie, robotika)

> Termín

10.8.2020 - 14.8.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Netradiční příměstský letní tábor s názvem Vědcem a programátorem na týden je jako stvořený pro všechny malé zvídavé badatele a badatelky, kteří touží poznat, jak vypadá genetická informace DNA a jak si z domácích surovin udělat mýdlo, ale i chtějí zjistit, co se děje “v hlavě” robotům. Na své si přijdou milovníci moderních technologií, protože budeme v rámci táborového programu s lektorkou bioložkou Klárkou mikroskopovat a provádět všemožné hokusy pokusy, ze kterých by leckdy byli překvapeni i pracovníci Akademie věd! Ale také si se budeme věnovat programování a robotům. Lektor Radek dětem prozradí tajemství, jak funguje internet nebo jak je možné naučit roboty plnit různé pokyny bez toho, aby se jich třeba dotkli. Vše si budeme propojovat dohromady pomocí her a jelikož letní tábory jsou i o zábavě a odpočinku, budeme také vyrážet často ven a aktivně odpočívat. Tábor probíhá denně od pondělí do pátku od 9 do 17. hod. Součástí je strava (oběd+svačina) a pitný režim, v ceně jsou také zahrnuty všechny pomůcky a vybavení. V rámci tábora také proběhne jeden výlet či exkurze spojený se zaměřením tábora, aby si děti propojily získané schopnosti a vědomosti s praxí. Tábor probíhá na Talentpointu Budějovická (ZŠ Poláčkova). Hlavní výhodou našich táborů je malý počet dětí ve skupině – maximálně 15 dětí na jednom turnuse. Počet vedoucích je 1 lektor na maximálně 5 dětí tak, aby byl zajištěn individuální přístup podle potřeb a zájmů každého dítěte. Tábor je vhodný pro děti od 8 let, zkušenost s programováním ani předchozí přírodovědné znalosti nejsou podmínkou. Harmonogram: Konkrétní harmonogram dní bude brzy doplněn. Můžete se ale těšit na: * izolaci deoxyribonukleové kyseliny neboli DNA * tvorbu vlastních webových stránek * mikroskopování všeho možného s novými USB mikroskopy * základy programování a robotiky včetně mnoha zajímavých aplikací do praxe. Změna programu vyhrazena z důvodu počasí či jiných nepříznivých okolností. Program se vždy snažíme dodržet nebo adekvátně nahradit. Turnus je osvědčený z loňského roku. Pokud se ale někomu program loni líbil, nemusí se bát přihlásit znovu. Aktivity a témata upraví lektoři podle zájmu dětí a nudit se tedy nebudou ani loňští účastníci!

> Otevírací doba

9:00-17:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 4
Ulice: Poláčkova 1067/3, 140 00
Telefon: 739439359
E-mail: [email protected]

> Komentáře