Kostkování Olomouc 2020 3. ročník | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kostkování Olomouc 2020 3. ročník

> Termín

22.2.2020
23.2.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

3. ročník olomoucké NEJVĚTŠÍ HERNÍ LEGO AKCE pro celou rodinu na celý den Vám nabídne nové LEGO zóny, více než 40 herních a stavěcích stanovišť, výstavu LEGO modelů nejzkušenějších stavitelů z celé ČR, soutěže o LEGO ceny, premiérově workshopy na LEGO témata, prodejnu plnou LEGA, občerstvení a především POHODOVOU ATMOSFÉRU, kterou Vám zajistí náš 50-ti členný tým. Těšíme se na Vás! LEGO ZÓNY na téma: SPORT - OLYMPIÁDA TOKIO 2020 (LEGO modely se sportovní tématikou a hrací koutky: hokej, fotbal, rybolov...vše z LEGA) BATMAN (exkluzivní automobily, originální stavby, stavěcí koutky v batman barvách) SPACE ( téma nekonečného vesmíru přinese modely i neobvyklé stavění při UV osvětlení...určité kostičky se rozsvítí před Vašima očima:) DUPLO ( pro naše nejmenší přinášíme Cukrárnu, Zeleň plnou zvířátek, Auto-moto a duplo HRADY) TECHNIK ( exkluzivní modely a několik ukázkových vyjížděk) KOUTKY stavěcí a herní na téma: Star Wars Horské dráhy HUBELINO Architektura Friends Frozen Černobílá tvorba Hádání poslepu...tato disciplína se opět po velkém úspěchu vrací Vyprávěj svůj příběh Chyť svého zloděje Namaluj sebe jako LEGO panáčka Vláčkodráha Hmyzí říše - postav motýla, berušku či broučka Minecraft Technik stavění-modely umí létat, kreslit, mixovat... WORKSHOPY na téma: LEGO A UMĚLÁ INTELIGENCE (pražský stavitel a konstruktér Pavel Rybníček předvede veřejnosti svoji unikátní třídičku LEGO kostek, zároveň vysvětlí její principy a funkce) VYJÍŽĎKY S RC MODELY (ukázky nové technologie ovládání, tzv. Control+, ukázky fanouškovské aplikace na mobil) PORADNA PRO RODIČE ( Vám odpoví na otázky, kde zakoupit LEGO kostky, jak rozpohybovat či rozsvítit Váš model apod.) ALTERNATIVNÍ STAVĚNÍ ( pražský stavitel Tomáš Vít Vás vtáhne do svého stavění, kdy lze z jediného LEGO setu postavit desítky dalších originálních modelů, zároveň Vám sdělí odkazy, kde sehnat návody na dané stavění) VÝSTAVA LEGO modelů: některé z modelů můžete vidět již v naší galerii stavitelé pro Vás připravili modely na téma: Sport, Hudba, Batman, Vláčkodráhy, Historie, Architektura, Star Wars, Elfs, Filmy, Frozen, Černobílá tvorba, Technik, Pohádky, Scifi, Vesmír atd. SOUTĚŽ a LOSOVÁNÍ O LEGO ceny: losování o 10 LEGO cen proběhne v neděli v 16.30 na místě akce (kdo z vylosovaných nebude přítomen, cenu mu doručíme později) soutěž o 3 LEGO ceny (proběhne u stanoviště Postav svůj originál, kdy všichni zúčastnění obdrží totožné kostky a dle své fantazie postaví svůj originální model...porota později vybere 3 nejlepší výtvory) PRODEJNA LEGA prodej LEGO stavebnic a doplňků zajišťuje na našich akcích společnost Speciálka LEGA, která se zaměřuje pouze na prodej jediné hračky, a to zn. LEGO OBČERSTVENÍ bude pro Vás zajištěn dostatek teplých i studených nápojů a menší slané i sladké pokrmy ŠATNA - bude v plném provozu

> Otevírací doba

22.2.2020 - 10:00
23.2.2020 - 9:00

> Kontakt

Kraj: Olomoucký kraj
Město: Olomouc
Ulice: Rooseveltova 79

> Komentáře