CIRQUE DU SOLEIL SE VRACÍ DO PRAHY | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

CIRQUE DU SOLEIL SE VRACÍ DO PRAHY

Foto: Nikola Kočová

> Termín

17.7.2020 - 2.8.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

TOTEM je první velkou show společnosti Cirque du Soleil, která bude v Praze představena pod velkým šapitó na Letenské pláni. Cirque du Soleil s potěšením oznamuje, že se vrací do Prahy. Přiveze svoji slavnou show TOTEM. TOTEM je fascinujícím pohledem na vývoj lidstva, od své premiéry v roce 2010 má za sebou již téměř 10 let trvající úspěšné turné. Po minulém úspěchu s představením Toruk: The First Flight, bude TOTEM první velkou produkcí, která navštíví hlavní město České republiky. O TOTEMU TOTEM se odehrává na ostrově, který svým tvarem připomíná obří želvu. Show sleduje neuvěřitelnou cestu lidského druhu, která začíná u původních obojživelníků a pokračuje až k touze člověka létat. Představení zkoumá vazby, které člověka poutají k jinému druhu, zobrazuje jeho sny a nekonečný potenciál. Vyjadřovacími prostředky jsou především akrobatické výkony doplněné vizuálními efekty. Skrze jednotlivá akrobatická čísla evokující scény z příběhu evoluce je zobrazen svět archetypálních postav, které ztvárňují ustavičné existenciální otázky života. V celé show se prolínají světy vědy, legend a domorodých příběhů o stvoření. Skrze tyto průniky zkoumá show evoluční vývoj druhu, neustálé hledání rovnováhy ze strany člověka a zvědavost, která ho vede dále, rychleji a výše...

> Otevírací doba

19:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Letná
Ulice: Letenská pláň
Telefon: 123456789
E-mail: [email protected]

> Komentáře