Jak na nošení dětí? | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Jak na nošení dětí?

> Termín

26.1.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3

> Popis

Jak si usnadnit začátky s miminkem a zároveň mu poskytnout pocit absolutního bezpečí a lásky? Odpovědí je šátek. S čím vám může šátek nebo nosítko pomoci? ∙ neomezený přístup kamkoliv ∙ diskrétní kojení ∙ volné ruce ∙ péče o domácnost ∙ starost o sourozence ∙ kontakt s miminkem ∙ srážení horečky ∙ podpora laktace ∙ překonání separační úzkosti ∙ podpora socializace Chcete to zkusit, ale nevíte jak na to? Právě pro vás tu jsme. Jakým tématům se budeme věnovat? ∙ Jak nosit ergonomicky ∙ Jak poznat nevhodné nosítko ∙ V čem lze nosit a ukázka jednotlivých nosících pomůcek ∙ Výhody a nevýhody jednotlivých pomůcek ∙ Jak vybrat první šátek ∙ Jak sebe a miminko ustrojit ∙ Mýty o nošení ∙ Možnost vyzkoušení nosítek různých typů, šátků, oblečení a dalších pomůcek ∙ Naučíme vás, jak jednoduše šátek uvázat Kurz je vhodné absolvovat kdykoliv během těhotenství nebo v prvním roce života miminka. Vítáme vaše miminka i partnery.

> Otevírací doba

14:00 - 18:00

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Pardubice
Ulice: Mama&Me, Třída Míru 68
Telefon: 604 967 873
E-mail: [email protected]

> Komentáře