Lezecká stěna | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Lezecká stěna

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Naše lezecká stěna se svou velikostí řadí mezi největší horolezecké stěny v ČR. Nabízí velmi příjemných 600 m2 lezeckého (horolezeckého) prostoru pro lezení s lanem. V patře budovy se poté nachází boulder, který se svými více než 200 m2 plochy dotváří ideální lezecké prostředí. Na celkové výměře více než 800 m2 si jistě každý horolezec vybere cestu, která bude odpovídat jeho lezeckým schopnostem, ať už se jedná o naprostého začátečníka nebo o ostříleného lezce. Najdete zde několik sektorů s různým stupněm sklonu lezecké stěny od naprosto kolmého až po velmi převislé. Komu by i velký převis byl málo, může využít horolezecký strop, který je taktéž osazen chyty. Koho by lezení po chytech omrzelo, může si vyzkoušet lezení spár, které nabízíme hned dvě. Můžete také vyzkoušet "sokolíka" a ti z vás, kteří si chtějí připadat jako venku, na opravdové skále jistě využijí lezení po struktuře. Pokud nemáte zrovna lezeckého partnera, můžete se uchýlit na boulder, kde Vaši kreativitu a lezecký um prověří široká nabídka bouldrových problémů.

> Otevírací doba

Po - Pá: 10:00 - 21:00
So: 10:00 - 20:00
Ne: 12:00 - 21:00

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Hradec Králové
Ulice: Brněnská 302
Telefon: 495 428 308
E-mail: [email protected]

> Komentáře