Hrad Buchlov na Štěpána otevře své brány | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Hrad Buchlov na Štěpána otevře své brány

> Fotogalerie

> Termín

26.12.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Na Štěpána bude i letos na Buchlově veselo. Na Štěpána letos nezůstávejte doma a užijte si slavnostní program v jedinečném prostředí buchlovského hradu. Na nádvoří bude vonět svařák, punč a dobroty z domácí zabijačky, užijete si zpívání koled i divadelní představení a podíváte se do prostor mimo běžné prohlídkové trasy. Od desíti do tří si vychutnáte pravou vánoční pohodu s celou rodinou. Na nádvoří vás uvítá vánoční stromeček s ozdobami žáků základních škol a dětských dílen. Čeká vás výstava betlémů a krátké divadelní vystoupení s živým betlémem, zpíváním koled a klaněním Tří králů. Děti i dospělí si užijí kování podkoviček a ukázku místností na speciální prohlídkové trase Vánoce u Berchtoldů. Čeká na vás i náležité vánoční hodování. Ochutnáte speciality domácí zabijačky, kde nebude chybět polévka, ovar, prejt nebo škvarky. Kromě tradičního svařáku a punče vás zahřeje čaj z buchlovské lípy a čertovy zahrádky. Během dne proběhne i tradiční prodej limitované série pamětního listu k akci se známkou hradu Buchlova. Vstupné je 30 korun pro děti a 50 korun pro dospělé.

> Otevírací doba

10:00 - 15:00

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Město: Buchlovice
Ulice: Polesí 418
Telefon: +420 770 167 481
E-mail: [email protected]

> Komentáře